fredag 31 mars 2017

Spännande spaning och en kort rapport!

Vi börjar med en kort rapport. I tisdags begav jag mig till ett favoritställe vid havet för att testa om det kunde bjudas på någon aktivitet. Metoden var räkagnat bottenmete på en plats med ett djup på några meter.


Underbart att sitta och bara lyssna på vågornas ljud mot klipporna. Dessvärre inte någon fisk på plats. Därefter åkte jag till min mikrometesfavoritplats och spejade lite. Ingen fisk inne men gott om tångräkor. Snart så börjar det.

Tidigare idag åkte jag och frugan till Värmland och svärföräldrarna. Kvällen till ära tog jag med henne ut på lite simpaspaning i bäckarna här omkring. Tyvärr ingen fisk på plats men däremot grodor. Tanken var från början att jag skulle meta ikväll men ett riktigt dretväder (dret = värmländska för skit) med ihållande regn gjorde att planen sköts upp till imorgon. Spanade även lite där jag tänkt meta och såg en del fisk. Mycket smått som kan vara lite vad som helst men jag såg några lite större som jag är rätt säker på kan vara någon slags simpa. Tyvärr var förhållandena ikväll dåliga men imorgon ska jag prova att ta någon. Såg också vad jag tror var gärs. Kul med aktiv fisk! Imorgon ska jag utreda detta mer noggrannt och är supertaggad!


Välkamouflerad!

Må väl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar